Author : eryeroglu

132 posts

Anak saya panggil sunflower. Saya pula tak pasti nak panggil apa coaster ni. Mungkin saya boleh namakan ia dengan nama “The Supernova”  Bila tengok pattern ni, terbayang-bayang rupa bintang seakan-akan hendak meletup.  Pattern ni asalnya hendak dijadikan topi lama dulu. Tapi biasalah.. akhirnya berhenti di tengah jalan. Hihihi.. pun begitu, Alhamdulillah hari ini ada kesempatan …
Alhamdulillah, Tahun ini diberikan kesempatan buat saya untuk mengadakan CAL dan KAL di FB saya sendiri bersama rakan-rakan mengait lain yang sama-sama memeriahkan CAL & KAL ini. Untuk CAL yang berakhir pada bulan March 2017, disambung pula dengan KAL yang bermula April 2017. Kepada yang berminat untuk sama-sama ber KAL, sila klik link di bawah …
  BABY PANTS (SAIZ 0-3 bulan) GAUGE:  15 rows x 11 sts = 2 inch x 2 inch Bahan-bahan yang diperlukan: 1 buku benang kait 100 gram dalam kategori berat DK worsted (GAMBAR: NAKO BABY TWEED JOYFUL) Jarum Knitting jenis circular (menggunakan saiz cable 40 cm) – **jika menggunakan cable 60 cm ke atas, boleh …
Insya Allah, saya akan mengadakan kelas online di TELEGRAM bersama seorang ibu yang manis dan comel. Ibu yang manis dan comel ini bersungguh-sungguh mahu belajar knitting baju V-NECK top down. Kagum dengan semangat ibu ini <3 Ringkasannya, anda boleh lihat gambar di bawah bagaimanakah proses dan anatomi V-NECK TOP DOWN RAGLAN CARDIGAN dikait dengan teknik …
Ambil benang. Kait kait kait. Jadilah coaster comel untuk mug saya. Anda anda mug kesayangan? Atau en.suami atau orang yang tersayang ada mug kesayangan? Mari.. cikgu nak ajar mcm mana kait coaster comel mcm dalam gambar ni. Pattern kat bawah ya: Cg pakai saiz 3.50 mm dengan benang kait Nako Pirlanta. Anda boleh kait guna …
Tutorial Kait Kopiah Corak Kelopak Bunga @Erysenimengait ❤Langkah demi langkah kait kopiah kelopak bunga. ❤Skip round 7 jika mahu dapatkan saiz S. ❤Selamat mencuba🖒 〰Saya guna saiz 4.00 mm dan benang kait Nako Hoşgeldin. Saiz dalam gambar saiz L. ✍Cuba jaya dengan tukar jarum dan benang kait untuk dapat saiz berbeza. 📸sudi2 tag saya jika …
@viral di FB dengan share setakat 30 Nov 2016 ini sebanyak 764 shares <3 Terima kasih semua! Alhamdulillah. Terima kasih kepada semua rakan-rakan mengait yang memberikan pendapat dan komen 🙂 Kerana ramai yang memilih A.. so saya buat A dan olah sedikit dgn lebih banyak stitches untuk membentuk ombak versi Ery@Senimengait.com. Yang paling best, tapak …
PAGE TOP
error: Content is protected !!