Author : eryeroglu

127 posts

Insya Allah, saya akan mengadakan kelas online di TELEGRAM bersama seorang ibu yang manis dan comel. Ibu yang manis dan comel ini bersungguh-sungguh mahu belajar knitting baju V-NECK top down. Kagum dengan semangat ibu ini <3 Ringkasannya, anda boleh lihat gambar di bawah bagaimanakah proses dan anatomi V-NECK TOP DOWN RAGLAN CARDIGAN dikait dengan teknik …
Ambil benang. Kait kait kait. Jadilah coaster comel untuk mug saya. Anda anda mug kesayangan? Atau en.suami atau orang yang tersayang ada mug kesayangan? Mari.. cikgu nak ajar mcm mana kait coaster comel mcm dalam gambar ni. Pattern kat bawah ya: Cg pakai saiz 3.50 mm dengan benang kait Nako Pirlanta. Anda boleh kait guna …
Tutorial Kait Kopiah Corak Kelopak Bunga @Erysenimengait ❤Langkah demi langkah kait kopiah kelopak bunga. ❤Skip round 7 jika mahu dapatkan saiz S. ❤Selamat mencuba🖒 〰Saya guna saiz 4.00 mm dan benang kait Nako Hoşgeldin. Saiz dalam gambar saiz L. ✍Cuba jaya dengan tukar jarum dan benang kait untuk dapat saiz berbeza. 📸sudi2 tag saya jika …
@viral di FB dengan share setakat 30 Nov 2016 ini sebanyak 764 shares <3 Terima kasih semua! Alhamdulillah. Terima kasih kepada semua rakan-rakan mengait yang memberikan pendapat dan komen 🙂 Kerana ramai yang memilih A.. so saya buat A dan olah sedikit dgn lebih banyak stitches untuk membentuk ombak versi Ery@Senimengait.com. Yang paling best, tapak …
Alhamdulillah, Dengan izin Allah, saya sudah pun berjaya menyiapkan sebuah tutorial dalam lebih kurang 38 minit mengajar langkah demi langkah bagaimana hendak mengait kasut bayi (baby booties) dengan menggunakan teknik yang dipanggil kait jarum satu atau crochet. Semoga tutorial ini akan membantu untuk anda mengait dengan lebih yakin dan siap dengan jayanya 🙂 Insya Allah. …
⬆⬆Klik untuk Belajar Knitting Beanie/Hat/Topi⬆ ⬆ Assalamualaikum dan Alhamdulillah Kali ini saya berkesempatan untuk berkongsi dengan anda langkah-langkah mengait topi menggunakan jarum dua. Di dalam video di link atas, saya menggunakan benang kait Nako Saten (beli di www.daknit.com) dan jarum knitting saiz 5mm circular 40 cm. Semoga bermanfaat 🙂
https://m.youtube.com/watch?v=L1zuobdz_w0 Jom belajar knitting secara percuma ❤ ** Dapatkan KIT belajar knitting di www.daknit.com
Sarung Telur Tulip by Ery Eroğlu (www.senimengait.com) Alhamdulillah, gambar ni pattern sarung telur ala tulip terbaru dari saya. Pattern sepenuhnya dalam bentuk diagram. Moga difahami 🙂 Jika ada yang tak faham, tanya kat komen ya. Nanti saya “reply”. Semoga pattern ini menjadi salah satu pattern kegemaran anda! x Sila save dan share untuk simpanan anda …
Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat pengunjung-pengunjung senimengait.com. Alhamdulillah, di pagi ini, saya berkesempatan untuk berkongsikan pattern terbaru olahan saya bersama anda. Ketika beratus kali cuba menghasilkan “the perfect” booties ini, saya mencuba pelbagai jenis benang kait dan jarum yang sesuai untuk menghasilkan booties yang tidak terlalu lembik/lembut, dan juga tidak terlalu kasar. Melalui dapatan ini, …
PAGE TOP
error: Content is protected !!