Category : Crochet Patterns

34 posts

Enjoy! 🙂
  Recommended Yarn: Nako Saten/Apple Cotton Yarns (Substitute: Yarn in weight category as follow: Aran/DK Worsted/Medium) Hook Size: 3.50 mm (patik size can be adjustable based on size of hook) Written instructions below is for adult size [(37/38) — increase stop at 40 sts] – using 3.50 mm + aran yarn (aran yarn usually use …
—-
Anak saya panggil sunflower. Saya pula tak pasti nak panggil apa coaster ni. Mungkin saya boleh namakan ia dengan nama “The Supernova”  Bila tengok pattern ni, terbayang-bayang rupa bintang seakan-akan hendak meletup.  Pattern ni asalnya hendak dijadikan topi lama dulu. Tapi biasalah.. akhirnya berhenti di tengah jalan. Hihihi.. pun begitu, Alhamdulillah hari ini ada kesempatan …
Ambil benang. Kait kait kait. Jadilah coaster comel untuk mug saya. Anda anda mug kesayangan? Atau en.suami atau orang yang tersayang ada mug kesayangan? Mari.. cikgu nak ajar mcm mana kait coaster comel mcm dalam gambar ni. Pattern kat bawah ya: Cg pakai saiz 3.50 mm dengan benang kait Nako Pirlanta. Anda boleh kait guna …
Tutorial Kait Kopiah Corak Kelopak Bunga @Erysenimengait ❤Langkah demi langkah kait kopiah kelopak bunga. ❤Skip round 7 jika mahu dapatkan saiz S. ❤Selamat mencuba? 〰Saya guna saiz 4.00 mm dan benang kait Nako Hoşgeldin. Saiz dalam gambar saiz L. ✍Cuba jaya dengan tukar jarum dan benang kait untuk dapat saiz berbeza. ?sudi2 tag saya jika …
Sarung Telur Tulip by Ery Eroğlu (www.senimengait.com) Alhamdulillah, gambar ni pattern sarung telur ala tulip terbaru dari saya. Pattern sepenuhnya dalam bentuk diagram. Moga difahami 🙂 Jika ada yang tak faham, tanya kat komen ya. Nanti saya “reply”. Semoga pattern ini menjadi salah satu pattern kegemaran anda! x Sila save dan share untuk simpanan anda …
Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat pengunjung-pengunjung senimengait.com. Alhamdulillah, di pagi ini, saya berkesempatan untuk berkongsikan pattern terbaru olahan saya bersama anda. Ketika beratus kali cuba menghasilkan “the perfect” booties ini, saya mencuba pelbagai jenis benang kait dan jarum yang sesuai untuk menghasilkan booties yang tidak terlalu lembik/lembut, dan juga tidak terlalu kasar. Melalui dapatan ini, …
PAGE TOP
error: Content is protected !!