Dear friends and lovely visitors..

This entry written with a purpose, which I would love to clear up things especially for those who always “confuse”.Β  Neither I want to make enemy nor become someone’s enemy. No offense and please no fight!. I’m not -as what you called- a professional entrepreneur (did i say it correct?) Speaking the truth, I’m very tired when I need to give same answers to the same questions.. burgh!

Though this and that.. there is one thing that keeps playing in my mind which makes me wonder most of the times….

…. Why I am the one who is being asked?

Well.. let’s go to the point. Kepada saudari Amna, terima kasih di atas pertanyaan ini. InsyaAllah, saya cuba jawab sebaiknya ya. Maafkan saya kalau ada yang menyinggung perasaan tetapi bukan niat saya untuk menyakiti hati sesiapa.. cuma ingin menjelaskan perkara ni supaya tidak timbul salah faham lagi.Mohon maaf di atas kesilapan dan keterlanjuran kata. Biarlah soalan dan jawapan ini akan selesai disini sahaja.

  • Amna Akak nyer fesbuk pun mcm sket lebih kurang cam org tu punyer style.. akak sama ke ngan kedai benang satu lagi tu? kompius la kak
    4:55 PM Jun 9, 2011
    #Facebook pun sama sebab template facebook pun tak boleh ubah ke warna pink ka.. kuning ka.. nak letak bunga pun tak boleh rasanya… Style sama? Apa yang sama tu ya?.. benang ka? Hmm.. tak kan nak upload benang Fire Yarns.. Oh dan lupa pula nak tanya KFC, kenapa kedai KFC kat KLIA tu sama dengan KFC kat KKIA? Style sama, menu sama.. semua sama.. ayam pun sama xD .. (biasanya kalau Franchise memang sama ja kedai dia). Saya mula membuka FB sebab atas inspirasi seorang toko kedai http://www.facebook.com/pages/Mannabells-Galery/159734070735188?sk=info. Saya suka melihat kesungguhan mereka yang benar-benar nampak ikhlas di dalam menjalankan sesuatu perkerjaan.
  • Amna Lagi satu kedai mengait sindareri ngan mengait.com tu same ke?
    4:58 PM Jun 9, 2011
    #Sindarery adalah ejaan yang betul. Sama tu dari segi apa? Ejaan? Ejaan Sindarery jauh beza dengan Mengait. Boleh lihat About Us link untuk lihat dengan lebih lanjut kat http://sindarery.aheys.com. Kami adalah baru dan insyaAllah akan usahakan yang terbaik untuk kedai yang kecil ini. InsyaAllah.
    Semoga persoalan ini menguraikan persoalan setiap mereka yang confuse. Thank’s for hopping by! πŸ™‚