Tag : benang kait nako

6 posts

Anak saya panggil sunflower. Saya pula tak pasti nak panggil apa coaster ni. Mungkin saya boleh namakan ia dengan nama “The Supernova”  Bila tengok pattern ni, terbayang-bayang rupa bintang seakan-akan hendak meletup.  Pattern ni asalnya hendak dijadikan topi lama dulu. Tapi biasalah.. akhirnya berhenti di tengah jalan. Hihihi.. pun begitu, Alhamdulillah hari ini ada kesempatan …
Sila rujuk tutorial ini untuk melihat cara pembelian melalui kedai online kami di www.daknit.com. Sebarang masalah/pertanyaan, sila hantarkan ke sales@daknit.com ataupun whatsapp ke 0178168070. NOTA PENTING: Sebarang pembelian tidak akan dilayan jika tidak mempunyai bukti RESIT PEMBELIAN. Setiap pembelian akan di proses dalam tempoh 1-2 hari apabila pembayaran lengkap diterima ke akaun kami. PEMBAYARAN PERLU …
Sumber gambar/foto: http://hydecodesigns.files.wordpress.com/2011/07/block-acrylic-4.jpg?w=470 Assalamualaikum dan selamat pagi! Alhamdulillah.. pagi ini saya gembira dapat berkongsi panduan dengan seorang pelanggan yang dikasihi. Panduan ini juga ingin saya kongsikan dengan para pelanggan kami yang menghadapi masalah yang sama iaitu hasil kait berbulu.Antara penyataan dan soalan yang kerap kita dengar ialah: 1. Benang ni berbulu tak? 2. Benang ni …
Ballerina Baby Booties a.k.a Kasut Gedik 😛 Alhamdulillah.. Finally I have found my perfect booties after 2 days of trial and error. So here, I’m sharing the pattern with you and enjoy! (You may attach flowers to make it looks cute and sweet 🙂 ) FOR FULL PHOTO TUTORIAL (in MALAY VERSION SIZE 0-3 months …
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Agak lama saya tidak membuat sebarang update di blog ini. Singgah sekejap.. tutup.. belum ada idea apa yang nak dikongsi sama. Tapi alhamdulillah hari ni saya mendapat sedikit idea hasil dari pencarian di internet, iaitu saya ingin berkongsi dengan semua peminat mengait, mengapa -handmade- mahal? hihi.. tajuk macam nak buat promosi …
PAGE TOP
error: Content is protected !!