Tag : benang kait

51 posts

—-
Jom belajar kait sarung telur yang comel ni! Klik pada link di bawah 🙂
Anak saya panggil sunflower. Saya pula tak pasti nak panggil apa coaster ni. Mungkin saya boleh namakan ia dengan nama “The Supernova”  Bila tengok pattern ni, terbayang-bayang rupa bintang seakan-akan hendak meletup.  Pattern ni asalnya hendak dijadikan topi lama dulu. Tapi biasalah.. akhirnya berhenti di tengah jalan. Hihihi.. pun begitu, Alhamdulillah hari ini ada kesempatan …
  BABY PANTS (SAIZ 0-3 bulan) GAUGE:  15 rows x 11 sts = 2 inch x 2 inch Bahan-bahan yang diperlukan: 1 buku benang kait 100 gram dalam kategori berat DK worsted (GAMBAR: NAKO BABY TWEED JOYFUL) Jarum Knitting jenis circular (menggunakan saiz cable 40 cm) – **jika menggunakan cable 60 cm ke atas, boleh …
Insya Allah, saya akan mengadakan kelas online di TELEGRAM bersama seorang ibu yang manis dan comel. Ibu yang manis dan comel ini bersungguh-sungguh mahu belajar knitting baju V-NECK top down. Kagum dengan semangat ibu ini <3 Ringkasannya, anda boleh lihat gambar di bawah bagaimanakah proses dan anatomi V-NECK TOP DOWN RAGLAN CARDIGAN dikait dengan teknik …
https://m.youtube.com/watch?v=L1zuobdz_w0 Jom belajar knitting secara percuma ❤ ** Dapatkan KIT belajar knitting di www.daknit.com
Sarung Telur Tulip by Ery Eroğlu (www.senimengait.com) Alhamdulillah, gambar ni pattern sarung telur ala tulip terbaru dari saya. Pattern sepenuhnya dalam bentuk diagram. Moga difahami 🙂 Jika ada yang tak faham, tanya kat komen ya. Nanti saya “reply”. Semoga pattern ini menjadi salah satu pattern kegemaran anda! x Sila save dan share untuk simpanan anda …
PAGE TOP
error: Content is protected !!